Nieuws

horsum en clipeum krijgen een nieuw broertje: vestigium

Consultancybureaus horsum en clipeum hebben met vestigium een derde pijler op de kaart gezet. vestigium zal zich concentreren op interne audit services in de breedste zin van het woord: opdrachten op het vlak van interne audit, risk assessments, compliance en interne controle.

“Vroeger bedienden we onze interne audit klanten vanuit horsum. Maar we merken dat het verhaal onder die vlag steeds minder klopt.” zegt Dennis Houthoofd, partner bij horsum. horsum en clipeum concentreren zich typisch op de markt van KMO’s en publieke organisaties. horsum heeft een sterke focus op business advisory, digitale & ERP selectie en Power BI. clipeum is dan weer actief in diensten met betrekking tot informatiebeveiliging, privacy en ethical hacking.

vestigium daarentegen wil een antwoord bieden op de interne audit behoeften van grotere ondernemingen in België. Als boutique firm wil vestigium aldus een alternatief vormen voor de gevestigde waarden. Met vestigium krijgt de familie er dus nu een nieuw broertje bij.

“Met onze jarenlange ervaring in KMO’s en grote ondernemingen kunnen we snel en pragmatisch ondernemingen onder de loep nemen. We brengen risico’s in kaart en geven adviezen om deze te beperken en te controleren en mogelijks ook bedrijven te helpen om zich te certificeren. Wie ons kent, zal enkele verwijzingen vinden tussen de drie merken. In elk van de drie consultancybureaus blijven we uiteraard onze pragmatische aanpak behouden.” aldus Dennis Houthoofd.

10 september 2020

share: